Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei
Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei

Acești termeni generali de utilizare și informații legale (denumit „Termeni si conditii ”) sunt aplicabili pentru utilizarea aplicatiei mobile iSave, aplicatie ce apartine SC. NOVOTECH WORLD WIDE SRL, fiind proprietatea intelectuala a acesteia. Acesti termini si conditii se adreseaza si produc efecte fata de toti clientii inrolati in aplicatie cat si fata de societatiile partenere, site-uri sau aplicatii ce folosesc sau se conecteaza la aplicatia iSave. Prin utilizarea acestei aplicatii, va exprimati consimtamantul ca sunteți de acord cu acești termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să vă abțineți de la utilizarea acesteia.

În conformitate cu prevederile legislației aplicabile, sunt prezentate mai jos detaliile de identificare ale proprietarului aplicatiei iSave:

  • Denumire juridică: S.C. NOVOTECH WORLD WIDE S.R.L.
  • Sediu social: str. Locotenent – Colonel Dumitru Pazoglu, nr. 96, et. 3, Bucuresti
  • Detalii de înregistrare Registrul Comerțului: J40/15594/2019
  • Cod identificare fiscal: 41903308
  • Responsabil cu Protectia Datelor (DPO): Serban Oana Roxana 0771 632 022.

Obiectul contractului.

S.C. NOVOTECH WORLD WIDE S.R.L. prin intermediul aplicatiei iSave pune la dispozitia restaurantelor, hotelurior, salilor de fitness/gym, saloanelor de cosmentica/coafura/frizeria/ barbershop, spa-urilor, cabinetelor veterinare, cabinetelor de stomatologie cat si altor prestatori de servicii destinate publicului, aflate pe teritoriul Romaniei, sa-si ofere si/sau prezinte potentialilor clienti produsele vandute sau serviciile prestate de catre acestia, prin includerea acestor comercianti in aplicatia iSave.

Astfel, S.C. NOVOTECH WORLD WIDE S.R.L a dezvoltat aplicatia iSave prin intermediul careia un anumit numar de comercianti, cu care SC. Novotech World Wide S.R.L. a incheiat un accord comercial pentru utilizarea aplicatiei iSave, ofera o gama de produse si/sau servicii. Clientii utilizatori, prin intermediul aplicatiei iSave pot intra mai usor in legatura cu comerciantii inrolatii in aplcatia iSave, putand astfel achizitiona produse sau servicii de la acesti comercianti intrun mod mult mai facil si pot beneficia de anumite reduceri care vor fi prezente, in principal numai in aplicatia iSave. In acest caz, SC. Novotech World Wide S.R.L. actioneaza ca un simplu intermediar, motiv pentru care nu isi poate asuma si nu-si asuma vreo responsabilitate pentru calitatea produselor sau serviciilor achizitionate prin intermediul aplcatiei iSave sau pentru furnizarea adecvata a serviciilor sau a produselor oferite direct/indirect de comerciantii inrolati in aplicatia iSave. De asemnea, avand in vedere ca, comerciantii care doresc sa colaboreze cu SC. Novotech World Wide S.R.L. sau doresc sa fie inregistrati in aplicatia iSave sunt profesionisti independenti care urmeaza a presta/vinde in mod direct/indirect catre clienti produsele/serviciile comandate de la acestia, SC. Novotech World Wide S.R.L nu este resposabila, cu titlu de exemplu si fara a ne limitata la aceste exemple, pentru timpul de asteptare de la plasarea comenzii si pana la primirea preparatelor servite in restaurante, pentru timpii de asteptare in cadrul saloanelor de coafura, pentru aglomerarea salilor de fitness, pentru check-in / check-out realizat de hoteluri, deoarece aceste aspecte tin exclusiv de organizarea si profesionalismul comerciantilor inrolati in aplcatie.

In cuprinsul acestor termeni si conditii vom face referire la comercianti si clienti ca utilizatori ai aplicatiei iSave.

Definitii

Utilizator – persoana care si-a creat un cont in aplicatia iSave conform prezentilor termeni si conditii.

Utilizator client- parsoana care ale calitatea de consumator/client al produselor si serviciilor oferite de comercianti si care si-a creat un cont in aplicatai iSave in conformitate cu prezentii termeni si conditii.

Utilizator comerciant- persoana care are calitatea de comerciant si care si-a creat un cont in aplicatia iSave.

Termeni si condtitii – totalitatea clauzelor mentionate in prezentul continut, care trebuie acceptate in integralitate si in mod expres de toti utilizatorii care intetioneaza sa foloseasca aplicatia iSave.

In toate situatiile in care prezentii termeni si conditii face referire la calitatea de “utilizator”, referirea se face atat la utilizatorii consumatori cat si la utilizatorii comercianti. Referirea numai la utilizatorii comercianti sau numai la utilizatorii consumatori, daca va fi cazul, se va face doar prin folosirea sintagmei specifice acestora, anume comerciant sau consumator/client.

Nume de utilizator- se va mentiona in aplicatie cate caractere si ce fel de caractere pentru clienti. Utilizatorii comercianti vor primi de la noi dupa semnarea formularului de inregistrare.

Parola- Minim 8 caractere, din care minim 1 caracter special si 1 cifra

PIN-ul va fi din 4 cifre

Conditi de utilizare a aplicatiei iSave.

Prin accesarea aplicatiei iSave si crearea voluntara a unui cont in scopul folosirii aplcatiei, toti utilizatorii recunosc si isi exprima consimtamantul ca accepta in mod expres si fara interpretari de natura subiectiva prezentii teremeni si conditi de utilizare a aplicatiei iSave si politica de confidentialitate.

Accesul si inregistrarea clientiilor.

A. Contul

Prin accesarea aplicatiei iSave si crearea voluntara a unui cont in scopul folosirii aplcatiei, toti utilizatorii recunosc si isi exprima consimtamantul ca accepta in mod expres si fara interpretari de natura subiectiva prezentii teremeni si conditi de utilizare a aplicatiei iSave si politica de confidentialitate.

In privinta utilizatorilor clienti, pentru a-și finaliza înregistrarea în aplicatia iSave, trebuie să furnizeze anumite detalii, precum fi numele si prenumele acestora, numele de utilizator ( pe care il aleg la momentul crearii contului), adresa de e-mail, numărul de telefon, datele cardului bancar, un PIN ales . După ce au finalizat procesul de înregistrare, toți utilizatorii își pot accesa profilul și a-l completa sau edita și/sau anula, după cum consideră adecvat. Utilizatorii clienti vor putea avea doar un singur cont.

Dupa finalizarea inregistrarii cu succes, clientii utilizatori pot alege in aplicatia iSave comerciantul de la care doreste sa achizitioneze servicii sau produse. Dupa ce au plasat o comanda catre utilizatorul comerciant, vor scana prin intermediu aplicatiei iSave nota de plata oferita de comerciantul ales. Imediat ce nota de plata a fost scanata, in aplicatia iSave va aparea si suma discountata pe care utilizatorul client va trebui sa o plateasca exclusiv prin intermediul aplicatiei iSave. Plata se va face automat prin scanarea codului QR al comerciantului respectiv.

In privinta utilizatorilor comercianti, pentru as-i finaliza inregistrarea in aplicatai iSave, trebuie sa furnizeze urmatoarele detalii, anume, denumire, CUI, sediu, contul bancar, punctele de lucru, programul punctelor de lucru, e-mail, numar de telefon si discountul oferit. Aceste informatii vor fi oferite de utilizatorii comercianti prin semnarea unui formular de inregistrare. Utilizatorii comercianti vor avea propriile conturi precum si aplicatia interna iSave oferita de catre SC. Novotech World Wide S.R.L. Utilizatorii comercianti vor avea un cont principal, detinut de administratorul comerciantului sau de alta persoana imputernicita, prin intermediul caruia vor putea crea conturi pentru angajatii interni. După ce au finalizat procesul de înregistrare, toți utilizatorii își pot accesa profilul și a-l completa sau edita și/sau anula, după cum consideră adecvat.

iSave nu salvează datele de plată ale utilizatorilor ce vor fi procesate și stocate de furnizorul de servicii de plată astfel cum este descris în acești Termeni și condiții și în Politica de confidențialitate.

B. Conditii minime pt utilizatori.

1. Utilizatorii clienti, pentru a putea utiliza aplicatia iSave este necesar sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

- Trebuie sa aibe cel putin 18 ani impliniti la momentul crearii contului;

- Trebuie sa completeze in mod corect si complet campurile obligatorii ale formularului de inregistrare prin care se solicita date personale, cum ar fi numele si prenumele dumneavoastra, numele de utilizator, adresa de e-mail, nr de telefon, datele cardului bancar

- Toti utilizatorii trebuie sa fie de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare.

- Trebuie sa acceptati Politica de confidentialitate si Protectie a datelor.

2. Utilizatorii comercianti, pentru a putea utiliza aplicatia iSave este necesar sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Trebuie sa completeze in mod corect si complet campurile obligatorii ale formularului de inregistrare prin care se solicita denumire, CUI, sediu, contul bancar, punctele de lucru, programul punctelor de lucru, e-mail, numar de telefon si discountul oferit.

- Sa nu comercializeze produsele sau serviciile prevazute la punctul 11 al prezentului termeni si conditii.

- Toti utilizatorii trebuie sa fie de acord cu acesti termeni si conditii de contractare.

- Trebuie sa acceptati Politica de confidentialitate si Protectie a datelor.

Utilizatorul va garanta ca toate informatiile furnizate catre SC. Novotech World Wide S.R.L. prin intermediul formularelor de inregistrare in aplicatia iSave sunt adevarate, corecte si complete. Deasemenea, utilizatorul se obliga sa-si actualizeze in aplicatia iSave orice schimbare ulterioara a datelor furnizate in momentul inregistrarii in aplicatie.

In situatia in care utilizatorul furnizeaza informatii false, incorecte ori incomplete sau daca SC. Novotech World Wide S.R.L. considera ca exista motive intemeiate sa aibe suspiciuni privind veridicitatea, integritatea sau exactitatea acestor informatii, SC. Novotech World Wide S.R.L. poate restrictiona accesul actual sau viitor al utilizatorului la aplicatia iSave.

In momentul inrolarii in aplicatai iSave, este necesar ca utilizatorii sa-si aleaga un nume de utilizator, o parola si un PIN. Numele de utilizator, parola si PIN-ul sunt personale, netransmisibile si strict confidentiale. Pentru a creste nivelul de securitate al conturilor, SC. Novotech World Wide S.R.L. recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca aceleasi nume de utilizator, parola si PIN pe care le folosesc in alte aplicatii, platforme sau site-uri, deoarece in situatia in care o anumita persoana folsoeste acelasi nume de utilizator, parola si PIN in mai multe aplicatii, site-uri sau platforme, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu poate garanta ca utilizatorul respectiv este singura persoana ce se conecteaza pe profilul personal si nu va putea garanta securitatea contului. De asemenea, in scopul impiedicarii achizitiilor facute de alte persoane de pe contul dumneavoastra, SC. Novotech World Wide S.R.L. recomanda in mod ferm utilizatorilor sa nu divulge altor persoane datele contului. SC. Novotech World Wide S.R.L. nu raspunde de comenzile facute de alte prosoane de pe contul unui utilizator si nu constituie un motiv pentru restituirea sumelor achitate prin intermediul contului de utilizator de catre alte persoane decat persoana detinatoare al contului respectiv, in aceste situatii, plata facuta de alta persoana prin intermediul contului unui utilizator este considerata de catre SC. Novotech World Wide S.R.L. ca fiind facuta de destinatorul contului..

Utilizatorii se obliga sa nu divulge detalilie contului personal si sa nu permita accesul tetelor persoane la contul creat in iSave. Utilizatorii vor fi unicii responsabili pentru orice utilizare a acestor date si isi asuma achizitiile efectuate prin intermediul aplicatiti iSave inclusiv in situatia in care contul este utilizat, cu sau fara voia lor, de catre terte persoane. De asemenea, utilizatorii sunt responsabili de declaratiile si continutul acestora introduse in aplicatia iSave precum si de orice actiune efectuata prin utilizarea numelui de utilizator, al parolei si al pin-ului.

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu poate garanta idnetitatea utilizatorilor inregistrati in aplicatia iSave, in consecinta nu se face responsabila pentru utilizarea identitatii unui utilizator inregistrat de catre terte persoane neinregistrate. Utilizatorii se obliga sa informeze in cel mai scurt timp posibil SC. Novotech World Wide S.R.L., folosind mijloacele de comunicare puse la dispozitia utilizatorilor, daca datele lor inregistrate sunt furate, divulgate sau pierdute ori daca terte persoane si-au creat conturi in aplicatia iSave cu datele lor personale.

C. Furtul, pierderea sau eliminarea cardului de credit.

Avand in vedere ca SC. Novotech World Wide S.R.L. nu poate garanta identitatea utilizatorilor inregistrati in aplicatia iSave, utilizatorii au obligatia de a informa in cel mai scrut timp posibil SC. Novotech World Wide S.R.L. daca au dovezi sau suspiciuni privind furtul, pierderea sau utilizarea frauduloasa de catre o terta persoana a cardului de credit asociat contului creat in aplicatia iSave. Astfel, desi SC. Novotech World Wide S.R.L. prin intermediul aplicatiei iSave actioneaza pentru protectia utilizatorilor prin utilizarea unor masuri de securitate adecvate, daca un utilizator nu anunta de in data pierderea, furtul sau folosirea frauduloasa a cardului de credit de catre terte persoane, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va putea restrictiona accesul in aplcatie a persoanei care foloseste fraudulos cardul utilizatorului vatamat, motiv pentru care SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va fi responsabila de utilizarea frauduloasa ce rezulta din aceasta situatie ce se poate indeplini de catre terte persoane din contul utilizatorului. SC. Novotech World Wide S.R.L. sugereaza utilizatorilor sa raporteze politiei orice furt, pierdere sau utilizare frauduloasa a cardului bancar.

D. Preturile serviciilor/produselor si factura

Inregistrarea utilizatorilor in aplicatia iSave este gratuita.

Pentru utilizarea aplicatiei iSave de catre comercianti SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va percepe acestora comisioane sau alte costuri asociate cu conditia ca, comerciantii sa suporte costurile/taxele bancare pentru platile primite prin aplicatia iSave. In ce priveste utilizarea aplicatiei iSave de catre clientii utilizatori, SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a permite utilizarea aplicatiei iSave sau a anumitor functii ale aplicatiei numai pe baza unui abonament lunar in valoare de 15 RON TVA Inclus sau 75 RON TVA inclus, abonamentul pentru 6 luni de access. De asemenea, SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul ca la momentul lansarii serviiciilor prin abonament, sa ofere in scopul acomodarii clientiilor cu noile functii/interfate o perioada de acomodare, perioda care va fi determinata si stabilita in mod exclusiv de catre SC. Novotech World Wide S.R.L. In aceasta perioada de acomodare accesul clientilor la varianta platita a aplicatiei se va face in mod gratuit.

Clientul utilizator trebuie sa plateasca pentru fiecare produs sau serviciu achizitionat prin aplicatia iSave. Plata serviciilor si produselor comandate prin aplicatia iSave se va face de catre clientii utilizatori exclusiv prin intermediul aplicatiei iSave, prin scanarea codului de bare/QR al bonului eliberat de catre comercianti si introducerea in aplicatie a PIN-ului ales. Clientul utilizator se obliga sa plateasca produsul sau serviciul comandat prin intermediul aplicatiei iSave, beneficiind de eventualele reduceri oferite exclusiv prin intermediul aplicatiei iSave. SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, in orice moment, pretul produselor si servicilor oferite prin intermediul aplicatiei iSave percum si procentul discount-urilor oferite. Modificarea preturilor si discounturilor va produce efect imediat dupa publicarea lor in aplicatie. Utilizatorul client al aplicatiei iSave va primi bon fiscal sau/si factura direct de la comerciantul de la care a achizitionat produsul sau serviciul respectiv. SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va elibera utilizatorilor clienti facturi sau chitante pentru serviciile sau produsele achizitionate de la comercianti, ci va emite, prin intermediul aplicatiei iSave notificari de plata.

Catre comercianti, plata serviciilor prestate sau produselor vandute de catre acestia prin intermediul aplicatie iSave in saptamana curenta va fi efectuata de catre SC. Novotech World Wide S.R.L. in saptamana imediat urmatoare, cel mai tarziu in ultima zi lucratoare a acesteia.

In situatia in care un serviciu sau produs comandat de clientul utilizator de la comerciantul ales in iSave si dupa ce produsul este preparat sau serviciul urmaza a fi indeplicit de catre comerciantul local clientul anuleaza sau refuza primirea serviciului sau produsului comandat, in aceasta situatie, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu se face raspunzatoare de plata servicului sau produsului respectiv, urmand ca aceasta situatie sa fie conciliata exclusiv intre comerciantul care a oferit serviciul sau produsul a carui comanda a fost anulata si clientul care a anulat sau refuzat comanda efectuata. Anularea unei comenzi nu afecteaza capacitatea clientului-utilizator de a efectua comenzi ulterioare prin intermediul aplcatiei iSave, cu exceptia situatiei in care aceste anulari sunt efectuate in mod repetat si nejustificat sau cu rea credinta.

Platformele de plata.

Plata pentru serviciile si/sau produsele oferite prin intermediul aplicatiei iSave si vandute in persoana la restaurantele, salile de fitness sau la alti comercianti catre clientii va fi efectuata exclusiv catre SC. Novotech World Wide S.R.L. care apoi o transmite, conform literei D din clauza 4 al acestor termeni si conditii, catre restaurantele si/sau ceilalti comercianti cu care SC. Novotech World Wide S.R.L. a incheiat un acord comercial. Comerciantii inrolati in aplcatia iSave autorizeaza ca SC. Novotech World Wide S.R.L. sa accepte si sa primeasca plata in numele acestora. Plata oricarui produs sau serviciu corespunzator comandat de la un comerciant inrolat in aplicatia iSave va exonera clientul de obligatia de achita direct catre comerciant pretul produsului sau serviciului.

Clientii utilizatori ai aplicatiei iSave vor efectua plata pentru produsele sau serviciile comandate exclusiv prin intermediul aplicatiei iSave. Pentru a achita cu un card bancar, clientul utilizator al aplicatiei iSave trebuie sa furnizeze detalile cardului bancar pe care vor sa-l inroleze in aplicatia iSave ca modalitate plata asociata contului sau personal creat in cadrul aplicatiei iSave. SC. Novotech World Wide S.R.L. nu stocheaza numerele de card pe serverele proprii si poate vizualiza doar ultimele 4 cifre ale cardului. Informatiile complete pot fi stocate pe serverele furnizorului de servici de plata electronica ce efectueaza platile in numele SC. Novotech World Wide S.R.L. Clientul care achita prin card bancar nu va fi nevoit sa achite catre SC. Novotech World Wide S.R.L. niciun comision aditional pentru efectuarea platii prin aceasta modalitate. Cu toate acestea, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu-si asuma responzabilitatea pentru eventualele comisioane percepute de comercianti sau de institutiile bancare furnizatoare a modalitatiilor de plata electronica, insa SC. Novotech World Wide S.R.L. intentioneaza sa angajeze negocieri comerciale cu acestia pentru a elimina pentru clientii inrolati in aplicatia iSave orice comision sau taxa aditionala.

Plata efectuata de catre clienti prin intermediul aplicatiei iSave va fi virata in conturile SC. Novotech World Wide S.R.L. prin intermediul unei institutii bancare prestatoare de servicii de plata electronica. Institutiile bancare care ofera o modalitate de plata electronica sunt autorizate sa furnizeze serviciile de plata electronica pe tot teritoriul Romaniei in care SC. Novotech World Wide S.R.L. ofera utilizarea aplicatiei iSave.

Sumele de bani ce reprezinta platile efectuate de clienti prin intermediul aplicatiei iSave nu reprezinta profit sau venit pentru SC. Novotech World Wide S.R.L.

Plata efectuata de catre clienti, pentru abonamentul aplicatiei iSave (lunar sau pentru 6 luni), va fi facuta direct prin intermediul PlayStore/App Store. Abonamentul se reinnoieste in mod automat pana cand este anulat.

Pentru a oferii utilizatorilor o asistenta in ce priveste efectuarea platilor prin intermediul aplicatiei iSave, SC. Novotech World Wide S.R.L. va fi primul contact si va accepta raspunderea pentru platile efectuate prin aplicatia iSave, in situatile in care platile au fost efectuate corect sau in situatia intampinarii anumitor pobleme la plata daca aceste probleme sunt generate exclusiv de functionalitatea gresita, eronata a aplicatiei iSave. Cu toate acestea SC. Novotech World Wide S.R.L. nu poate sa-si asume raspunderea pentru nefunctionarea corespunzatoare a sistemelor de plata electronica puse la dispozitia SC. Novotech World Wide S.R.L. de catre institutiile bancare.

In situatia in care utilizatorul intampina orice problema cu procesarea comenzii sale, SC. Novotech World Wide S.R.L. recomanda utilizatorului sa contacteze serviciul relatii clienti prin intermediul mijloacelor de comunicare puse la dispozitie de catre SC. Novotech World Wide S.R.L.

Pretul porduselor sau serviciilor ce apar in aplicatia iSave

Preturile servicilor si produselor oferite de comercianti vor fi cele stabilite de acestia. Cu toate acestea, SC. Novotech World Wide S.R.L. pe langa scopul de a facilita interactiunea dintre comercianti si clienti, doreste sa intreprinda negocieri de natura comerciala cu comerciantii inrolati in aplicatie sau care doresc sa se inregistreze in aplicatie in scopul de a oferii clientilor utilizatori ai aplicatiei iSave anumite discounturi pentru produsele si/sau serviciile comandate de la clientii inrolati in aplicatia iSave. Astfel, in aplicatia iSave, pretul produselor sau servicilor comandate de la comerciantii inrolati in aplicatia iSave va fi cel complet si stabilit de comerciant, insa clientul care este inregistrat la in aplicatia iSave, scanand codul QR al comerciantului, va beneficia de discountul oferti prin intermediul aplicatiei iSave. Discountul este anterior stabilit si negoiat intre comerciant si SC. Novotech World Wide S.R.L, clientul beneficiind de aceasta reducere prin simpla scanare a codului QR. Dupa efectuarea platii prin aplicatia iSave, comerciantul va emite clientului bon/factura pentru pretul platit prin aplicatie

Codurile promotionale si/sau alte oferte ori discounturi

In ce priveste discountul oferit clientilor prin intermediul aplicatiei iSave, comerciantii, inrolati in aplicatia iSave, nu vor putea modifica sau sterge in mod voluntar discountul oferit prin intermediul aplicatiei iSave. Modificarea discountului oferit sau incetarea intentiei comerciantului de a mai oferii discountul initial stabilit vor putea avea loc doar cu acordul prealabil al SC. Novotech World Wide S.R.L., in acest caz comerciantii se obliga sa aduca la cunostinta SC. Novotech World Wide S.R.L. intentia de modificare sau de incetare a discountului initial stabilit. Comerciantul trebuie sa ofere acest discount pentru o perioada de minim 6 luni, insa aceasta durata nu aduce atingere dreptului comerciantului de a solicita dezabonarea/stergerea contului iSave (cu respectarea termenului de preaviz prevazut la. La momentul dezativarii/stergerii contului perioada minima pentru care a fost stabilita mentinerea discountului inceteaza de drept.

Codurile promotionale si/sau alte oferte oferite prin intermediul aplicatiei iSave trebuie sa fie corect si complet introduse in aplicatie anterior plasarii comenzii, in caz contrar nu vor fi valabile si utilizatorul client nu va putea beneficia pe deplin de aceste beneficii.

SC. Novotech World Wide S.R.L. poate oricand si unilateral sa ofere coduri promotionale pe care utilizatorii-clienti sa le foloseasca in cadrul aplicatiei iSave, in acest caz utilizatorul accepta ca respectivele coduri promotionale pot fi utilizate doar pe perioada de valabilitate stabilita de catre SC. Novotech World Wide S.R.L.

SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula codurile promotionale, ofertele sau discounturile daca exista suspiciunea rezonabila de utilizare frauduloasa a acestora, putandu-se indrepta impotriva utilizatorului de rea-credinta pentru prejudiciul creat companiei pentru utilizarea frauduloasa a codurilor promotionale. SC. Novotech World Wide S.R.L. nu este responsabila daca din cauza unor evenimente sau situatii ce nu tin sau nu sunt sub controlul SC. Novotech World Wide S.R.L., a celor a caror necesitate este justificata ori din cauza unei forte majore, este obligata sa anuleze, scurteze, prelungeasca, modifice ofertele promotionale sau discounturile oferite. De asemenea, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu-si aloca nicio raspundere daca din motive tehnice ce nu tin in mod direct de echipa tehnica a aplicatiei, aplicatia nu este disponibila sau suporta erori pe perioda ofertelor promotionale, indisponibilitate sau eroare ce duce la pierderea discountului sau a ofertei promotionale.

In situatia in care utilizatorul detine mai multe coduri promotionale, acestea nu se cumuleaza, utilizatorul putand folosii un singur cod promotional pentru o comanda.

Activitati promotionale si alte actiuni comerciale.

SC. Novotech World Wide S.R.L.isi rezerva dreptul de a incheia acorduri comerciale cu diversi comercianti, profesionisti sau antreprenori pentru a furniza clientilor informatii promotionale. De asemenea SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de incheia acorduri de colaborare cu diferite companii de marketing in scopul initierii unor campanii de marketing in vederea promovarii aplicatiei iSave si a unui anumit numar dintre comeriantii care s-au inrolat aplicatia iSave si au decis sa incheie acorduri de colaborare cu SC. Novotech World Wide S.R.L.

SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a trimite e-mailuri informative/comerciale sau brosuri atat catre comercianti cat si catre catre clientii inrolati in aplicatie.

Achizitioarea produselor alcoolice

Utilizatorii care plaseaza o comanda ce include achizitia de bauturi alcoolice trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani. La efectuarea unei comenzi ce include bauturi alcoolice, utilizatorul confirma ca are minim 18 ani, iar comerciantii care servesc sau vand produse alcoolice se obliga sa nu vand produse alcoolice catre o persoana care a plasat o asmenea comanda daca au suspiciunea ca acea persoana nu are varsta minima de 18 ani. De asemenea, in asemenea situatie, comerciantii care servesc sau vand produse alcoolice sunt obligati sa refuze plata acestor produse prin intermediul aplicatiei iSave si sa nu permita scanarea bonului/QR in aplicatia iSave. Cu toate acestea SC. Novotech World Wide S.R.L. nu se face responsabila pentru nerespectarea acestei clauze de catre comerciantii in cauza..

Aceasta clauza referitoare la interdictia vanzarii de produse alcoolice catre persoane care nu au implinit varsta minima de 18 ani si aplica si in situatia in care oricare dintre comerciantii inrolati in aplicatia iSave comercializeaza produse care sunt destinate exclusiv persoanelor care au implinit varsta minima de 18 ani.

In situatii in care din cauza unor anumite evenimente, cum ar fi spre exemplu cele electorale, consumul sau vanzarea de bauturi alcoolice este restrictionata pentru un anumit interval orar sau pe o anumita raza teritoriala, este responsabilitatea utilizatorului de a nu folosi aplicatia iSave in asemnea situatii restrictionate. Deasemenea, aceasta reposabilitate de a respecta restrictia, revine si comerciantilor care sunt vizati de asemenea restrictii.

Produse farmaceutice

n conformitate cu dispoztiile legale in vigoare, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu vinde si nici nu comercializeaza medicamente pentru uz uman prin intermediul aplicatiei iSave. In privinta produselor farmaceutice si a colaborarii cu societatiile autorizate in vanzarea acestor produse, SC. Novotech World Wide S.R.L. se prezinta doar ca un intermediar intre clientul ce intentioneaza cumpararea de produse farmaceutice si societatea autorizata in vanzarea acestor tipuri de produse si, la fel ca in cazul celorlati comercianti, are doar scopul de a facilita interactiunea dintre comercianti si clienti, promovarea serviciilor oferite de comercianti, oferirea de discounturi catre clienti.

In nicio situatie, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea de catre utilizatori a produselor cumparate de la farmacii/soicetatiile autorizate in vanzarea produselor farmaceutice si achitate prin intermediul aplicatiei iSave.

Politica privind produsele interzise

Urmatoarea lista are scop informativ iar interdictiile nu se limiteaza doar la produsele prezentate in cuprinsul acesteia. Utilizatorilor le este strict interzis sa achizitioneze prin intermediul aplicatiei iSave produsele mentionate in lista de mai jos. Comerciantii care au mai multe domenii de activitate dintre care unele care nu se gasesc in prezenta lista si altele care se gasesc in prezenta lista se obliga sa nu permita achizitionarea prin intermendiul aplicatiei iSave a produselor mentionate in lista cu produse interzise si se obliga sa nu prezinte bonul pentru scanarea pentru palta in aplicatai iSave.

Utilizarea abuziva - SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va tolera utilzarea limbajului abuziv sau a atitudinilor abuzive fata de compania noastra, fata de alti utilizatori sau fata de comercianti. Incalcarea acestei interdictii poate duce la sanctionarea utilizatorului prin dezactivarea temporara sau permanenta a contului.

Arme - arme de foc, munitii, explozibili, accesorii ale armelor de foc, arme albe, articole pirotehnice și mărfuri aferente, sau alte substante inflambile precum carburanti

Dispozitive referitoare la traficul rutier/aerian/feroviar/naval- radare etc

Persoane minore - SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea in aplicatia iSave a persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani la momentul solicitarii inregistrarii.

Echipamente ilegale de comunicatii - Dispozitive pentru obținerea semnalelor de satelit fără plată, produse ilegale pentru modificarea telefoanelor mobile și a altor echipamente. SC. Novotech World Wide S.R.L. dezaproba ferm aceste activitati, motiv pentru care nu va permite inregistraera in aplicatia iSave a comerciantilor care desfasoara astfel de activitati.

Organe si celule - Organe sau alte părți ale corpului; lichide corporale; celule stem; embrioni. SC. Novotech World Wide S.R.L. dezaproba ferm aceste activitati, motiv pentru care nu va permite inregistraera in aplicatia iSave a comerciantilor care desfasoara astfel de activitati.

Hacking si cracking - Carti, brosuri, ghiduri, informații sau echipamente care încalcă legea prin deteriorarea sau facilitarea frauduloasă a accesului la software, servere, site-uri web sau alte proprietăți protejate. SC. Novotech World Wide S.R.L. dezaproma ferm aceste activitati, motiv pentru care nu va permite inregistraera in aplicatia iSave a comerciantilor care desfasoara astfel de activitati.

Jocuri de noroc - SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu permite inregistrarea in aplicatia iSave a comerciantilor care vand/ presteaza urmatoarele produse/servcii, respectiv, bilete de loterie, bilete bingo, pariuri, pariuri prin intermediul site-urilor de pariuri online. De asemnea, nici cazinourilor sau altor comercianti cu acest profil sau profil asemantor.

Substante cu caracter superfiant - SC. Novotech World Wide SRL nu va colabora sub nicio forma cu persoane sau societati care comercializeaza produse cu caracter stupefiant, fie ca sunt legale sau ilegale. SC. Novotech World Wide S.R.L. dezaproba ferm aceste activitati, motiv pentru care nu va permite inregistraera in aplicatia iSave a comerciantilor care desfasoara astfel de activitati.

Produse contrafacute - SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu permite inregistrarea in aplicatia iSave a comerciantilor care vand/ presteaza urmatoarele produse/servcii, respectiv, copii sau imitații a unor produse de design sau alte bunuri, aparținând unor celebrități care în general ar necesita existența unei autentificări, autografe false, monedă falsă, ștampile, bilete sau bunurile neautorizate

Materiale pornografice - SC. Novotech World Wide SRL nu va colabora sub nicio forma cu persoane sau societati care vand produse sau preseteaza servicii de natura pornografica. SC. Novotech World Wide S.R.L. dezaproba ferm aceste activitati, motiv pentru care nu va permite inregistraera in aplicatia iSave a comerciantilor care desfasoara astfel de activitati.

Specii de animale sau plante special reglemetate - SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu permite inregistrarea in aplicatia iSave a comerciantilor care vand/ presteaza urmatoarele produse/servcii, respectiv, animale sau plante care sunt supuse unei reglemantari speciale, părți de animale sau fluide, semințe interzise, plante periculoase, plante reglementate sau alte organisme, inclusiv produsele lor secundare, care sunt în pericol sau a căror comercializare este, după caz, reglementată in mod special.

Geolocatie

SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva posibilitatea de a colecta, utiliza si partaja date privind locarizarea exacta, inclusiv locatia geografica in timp real a dispozitivului de pe care folositi aplicatia iSave, insa numai cu acordul expres al utilizatorului. Respectivele date privind locatia pot fi colectate si utilizate de SC. Novotech World Wide S.R.L. exclusiv pentru a arata locatia comerciantilor care prezinta interes pentru utilizator si distanta dintre el si comerciant. In orice moment, utilizatorii pot sa dezactiveze serviciul de geolocatie, dezactivarea geolocatiei nu va afecta functionalitatea aplicatiei iSave.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorii sunt in totalitate responsabili pentru utilizarea inadecvata, cu rea credinta a aplicatiei iSave si isi asuma responsabilitatea pentru coretidtudinea datelor introduse in aplicata iSave. In mod sepcific, utilizatorii se obliga sa respecte cu strictete termenii si conditiile de utilizare a aplicatiei iSave.

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu poate fi considerata ca are resposabilitate editoriala si declara in mod expres ca nu se identifica cu orice opinie, argument sau comentariu ce poate fi exprimat de utilizatorii aplicatiei iSave, consecintele acestor argumente, opinii sau comentarii vor fi in responsabilitatea exclusiva a utilizatorulu

Utilizatorii se vor abtine de la a folosii profilul personal si alt continut al aplicatiie iSave in scopuri ilegale, imorale ce ar putea vatama terte parti, sau care ar putea prejudicia, dauna, deteriora continutul si serviciile aplcatiei iSave. De asemnea, se interzice utilizatorului sa permita folosirea contului personal de catre terte persoane sau sa obstructioneze accesul altor utilizatori la propriile conturi, la crearea unor asemnea conturi sau la folosinta normala a aplicatiie iSave.

Utilizatorii sunt exclusiv responsabili pentru introducerea numelor de utilizatori, a parolei si a PIN-ului individual, care trebuie sa fie netransmisibile si suficient de complexe. De asemnea, utilizatorii isi asuma in integralitate raspunderea pentru pierderea, furtul sau alte situatii care duc la imposibilitatea accesarii contului in situatia in care folosesc acelasi nume de utilizator, parola si PIN in alte aplicatii, platforme sau site-uri.

Orice utilizator care incalca obligatiile stabilite prin prezentii termeni si conditii va fi unica raspunzatoare pentru orice peirdere, dauna sau prejudiciu cauzat de nerespectarea obligatiilor stabilite. SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va accepta nicio raspundere pentru orice consecinte, pierdere sau deteriorare ce pot aparea din utilizarea sau accesul ilegal, fraudulos sau imoral de catre terte persoane su de catre utilizatori.

In principiu, dar fara a ne limita, utilizatorii se obliga:

- sa se abtina de la a face reclama comerciantiilor inrolati in aplicatia iSave, produselor vandute de acestia sau serviciilor prestate de acestia fara acordul prealabil al SC. Novotech World Wide S.R.L. sau al comercinatului pe care utilizatorul doreste sa-l promoveze.

-sa se abtina de la a transmite mesaje tip e-maill sau de alta natura in masa sau recurente catre mai multe persoane sau de a transmite adresele de e-maill sau a altor date ale utilizatorilor fara consimtamantul expres al detintatorului acestor date.

- se interzic in mod expres activitati precum, introducerea in aplicatia iSave a virusilor informatici de orice natura, fisiere corupte sau a altor fisiere softwer ce ar putea deteriora, altera sau diminua fucntionalitate aplicatii iSave sau continutul aplicatiei. - sa se abtina de la accesarea conturilor altor utilizatori, fiind obligati a folosi aplicatia iSave doar cu propriul cont creat cu datele reale a caror detinator sunt.

-sa se abtina in a folosi aplicatia iSave pentru a insulta, defaima, intimida sau hartuii alti utilizatori sau de a le afecta imaginea, demnitatea, numele, reputatia sau alte drepturi presonale protejate expres de dispozitiile legale in vigoare.

- sa se abtina de la incalcarea drepturilor de proprietate industriala si intelectuala sau a regulilor privind protectia datelor cu caracter personal.

Orice utilizator poate raporta alt utilizator daca acesta considera ca alt utilizator incalca termenii si conditiile de utilizare a aplicatiei iSave. In mod similar orice utilizator poate informa SC. Novotech World Wide S.R.L. privind orice abuz provenit din partea comerciantilor cu care au intrat in legatura prin intermediul aplicatie iSave. SC. Novotech World Wide S.R.L. va verifica aceste sesizari si va intreprinde totate masurile considerate oportune, rezervandu-si dreptul de a elimina din aplicatie utilzatorii care incalca termenii si conditiile de folosire, care aduc prejudicii SC. Novotech World Wide S.R.L. sau altor utilizatori. In acelasi sens, SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a incetata contractele de colaborare cu comerciantii care care nu-si respecta obligatiile care decurg din acesti termeni si conditii, care nu-si indeplinesc cu seriozitate si profesionalism activitatea comerciala sau aduc prejudicii altor utilizatori sau comercianti.

SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a elimina sau suspenda orice mesaje cu continut ilegal sau ofensator fara necesitatea unui avertisment prealabil sau notificare prealabila.

Anularea/stergerea/dezacitvarea contului

Utilizatorii isi pot anula/sterge contul creat in aplicatia iSave prin dezactivarea acestuia din aplicatie.

Utilizatorii comercianti, sunt obligati ca anterior anularii/dezaativarii contului sa aduca la cunostinta SC. Novotech World Wide S.R.L intetia de incetare a colaborarii cu cel putin 30 zile inainte de momentul incetarii colaborarii, dezactivarea/stergerea contului..

Responsabilitatea SC. Novotech World Wide S.R.L.

Utilizatorii sunt reponsabili pentru detinerea serviciilor de date (internet) si echipamentelor/aparatelor necesare pentru accesul la internet si pentru folosirea aplicatiie iSave. Utilizatorii pot raporta orice incidente sau probleme de accesare a aplicatie iSave utlizand canalele de contact puse la dispozitia utilizatorilor, iar SC. Novotech World Wide S.R.L. va analiza incidentul si va informa utilizatorul despre cum poate remedia incidentul aparut.

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu contoleaza si nu este responsabila de continutul incarcat de utilizatori in aplicatia iSave, utilizatorii sunt unicii responsabile pentru caracterul legal, moral si real al continutului introdus in aplicatia iSave.

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va fi responsabila pentru vreo intrerupere de serviciu, erori de conexiune, indiponibilitate sau erori ale acesteia, acces serviciu internet sau intreruperi de interenet sau pentru orice alte situatii care nu se afla sub controlul SC. Novotech World Wide S.R.L.

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu-si asuma nicio responsabilitate pentru erorile de securitate ce pot aparea sau pentru orice dauna ce poate fi cauzata dispozitivului de pe care se foloseste aplicatia iSave sau a fisierelor ori documentelor salvate pe acesta, ca urmare a:

- utilizarii versiunilor neactualizate;

- erori de fuctionare a dispozitivului;

- atacuri cibernetice asupra dispozitivului sau asupra aplicatiei;

- prezentei unor virusi in dispozitivul utilizatorului folosit pentru conectarea la aplicatai iSave.

Responsabilitatea pentru continut

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu contoleaza si nu are obligatia de a controla din proprie initiativa modul in care utilizatorii folosesc aplicatia iSave. Astfel, nu garanteaza ca utilizatorii folosesc aplicatia iSave in conformitatea cu acesti termeni si conditii sau intr-un mod prudent si diligent, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu va verifica si nu are obligatia de a verifica identitatea utilizatorilor sau veridicitatea, validitatea curenta sau autenticitatea datelor furnizate de utilizatori.

SC. Novotech World Wide S.R.L. respinge in mod expres orice raspundere, de orice natura, care poate aparea din utilizarea ilegala a aplicatiei de catre utilizatorii aplicatiei sau ca urmare a informatiilor sau datelor furnizate de catre acestia catre alti utilizatori referitoare la alti utilzatori si care nu sunt adevarate, nu mai sunt valabile, sunt incomplete si sau false si in special dar fara limitare, pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel ce poate aparea ca urmare a pretinderii de catre utilizator ca este o terta persoana. In mod expres, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu accepta nicio responsabilitate pentru utilizarea aplicatiei iSave ce ar putea fi efectuate de catre o terta persoana din contul utilizatorului.

Cu toate acestea, SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona in mod complet sau partial, definitiv sau temporar accesul anumitor utilizatori, precum si a anula, suspenda, bloca sau elimina prin mijloace legale, oportune si adecvate a anumite tipuri de continut daca ia cunostinta ca activitatea sau informatiile furnizate sunt ilegale, false ori pot dauna aplicatiei sau altor utilizatori. In consecinta, SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a stabili orice filtre ce ar fi considerate necesare pentru a prevenii utlizarea aplicatiei iSave in scopul incarcarii de continut ilegal, fals sau daunator.

Garantia pentru comercianti si pentru plati

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu ofera nicio ganatie in ce priveste profesionalismul comerciantilor cu care a incheiat acorduri de colaborare, autenticitatea acestora, caracterul de noutate, exactitatea, legalitatea sau neincalcarea de catre acestiaa drepturilor tertelor persoane sau a celorlalti utilizatori ai aplicatiei. In consecinta, utilizatorii aplicatiei iSave declara ca inteleg ca aplicatia iSave este doar o aplicatie tehnologica a carei activitatea principala consta in intermediere; altfel spus, faciliteaza contactul dintre comercianti si clienti, motiv pentru care SC. Novotech World Wide S.R.L. nu nicio raspundere ce rezulta din informatiile, produsele, serviciile furnizate de catre comercianti sau pentru orice pierdere ori deteriorare ce ar putea sa o sufere clientii din pricina nerespectarii de catre comercianti a acestor termeni si conditii. Cand o nota de plata este scanata pentru a fi platita prin aplicatia iSave sau cand anumite produse sau servicii sunt comandata prin intermediul aplicatiei iSave se stabileste o relatie comerciala directa intre comerciant si client, astfel SC. Novotech World Wide S.R.L. nu este parte in aceasta relatie comerciala, ci furnizeaza doar aplicatia iSave pentru a permite partilor sa interactioneze, SC. Novotech World Wide S.R.L. avand doar calitatea de intermediar. Prin urmare, SC. Novotech World Wide S.R.L. nu-si va asuma niciodata responsabilitatea pentru disponibilitatea, calitatea serviciilor prestate ori a produselor vandute, legalitatea comerciatilor sau de alte condtii intrinseci aplicabile acestora. De asemenea, in situatia in care clientul utilizator nu este multumit de produsul sau de serviciul achizitionat de la un anumit comercinat si solicita restituirea pretului pentru produsul sau servicul respectiv, aceasta solicitare va fi facuta de clientul nemultumit direct catre comerciantul de la care a achizitionat produsul sau serviciul respectiv, deoarece SC. Novotech World Wide S.R.L nu-si poate asuma calitatea produselor sau serviciilor prestate de comercianti, SC. Novotech World Wide S.R.L avand doar calitatea de intermediar. In asemenea situatie, daca respectivul comerciant doreste sa restituie pretul produselor sau serviciilor neconforme, aceasta restituire se va face direct de catre comerciant.

SC. Novotech World Wide S.R.L. recomanda clientiilor sa utilizese aplicatia iSave cu buna credinta si sa-si aleaga cu o diligenta deosebita comerciantii de la care vor sa achizitioneze produse sau servicii.

Actualizari ale aplicatiei iSave

SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul a actualiza, modifica sau sterge informatiile continute de aplicatia iSave, in orice moment si fara vreo notificare cu privire la aspectul acesteia, la noile functii sau alte functionalitatii al aplicatiei, insa SC. Novotech World Wide S.R.L., daca va fi cazul, va aduce la cunsotinta utilizatorilor noile condtii de accesare al ale aplicatiei.

SC. Novotech World Wide S.R.L. nu garanteaza absenta erorilor sau a intreruperilor la acceasrea si folosirea aplicatiei iSave sau a continutului acesteia sau ca va fi intotdeauna actualizata. Cu exceptia situatiilor ce fac imposibila sau dificila actualizarea aplicatiei, SC. Novotech World Wide S.R.L. va depune toata diligenta in a corecta toate erorile sau nefunctionalitatiile aplicatiei iSave in cel mai scurt timp posibil de la momentul in care ia cunostinta de existena erorilor sau nefuntionalitatii acplicatiei iSave.

Actualizari ale prezentilor termeni si conditii.

SC. Novotech World Wide S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza, modifica acesti termeni si conditii cat si politica de conficentialitate in orice moment, insa cu obligatia prealabila de a aduce la cunstinta utilizatorilor faptul ca prezentii termeni si conditii sau politica de confidentialitate au fost modificate sau actualizate. Modificarea sau actualizarea termenilor si conditilor ori a politicii de confidentialitate va fi adusa la cunostinta utilizatorilor prin intermediul aplicatiei iSave sau prin alte mijloace de comunicare. Utilizatorii vor lua cunostinta de noul continut al prezentilor termeni si conditii prin intermediul aplicatiei iSave. Termenii si conditiile si politica de confidentialitate, modificate/ actualizate vor produce efecte fata de utilizatori din momentul publicarii acestora in aplicatia iSave. Utilizatorii trebuie sa citeasca cu atentie si in mod complet termenii si conditiile si politica de confidentialitate actualizate. Continuarea utilizarii aplicatiei iSave de catre utilizatori dupa publicarea Termenilor si conditiilor si Politici de confidentialitate actualizate reprezinta o exprimare expresa a consimtamantului acestora ca sunt in totalitate de acord cu Politica de confidentialitate si cu Termenii si conditiile modificate/actualizate. In situatia in care utilizatorii nu sunt de acord cu Politica de confidentialitate si cu termenii si conditiile actualizate nu mai pot folosi aplicatia iSave..

Drepturile privind proprietatea intelectuala

SC. Novotech World Wide S.R.L. este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor intelectuale si industriale asupra aplicatiei iSave precum si al continutului ce poate fi accesat prin aceasta. Drepturile de proprietatea intelectuala asupra aplicatiei iSave, precum si textul, imaginile, design-ul grafic, structura de navigare, informatiile so continutul acestora sunt proprietatea exclusiva a SC. Novotech World Wide S.R.L. si detine dreptul exclusiv de a exercita drepturile de exploatare a aplicatiei, dreptul de reproduce, distribuire, publicare si transformare in conformitate cu legislatia romana refetitoare la dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Cu toate acestea este posibil ca SC. Novotech World Wide S.R.L.sa nu fie proprietarul exclusiv in ce priveste informatiile introduse in aplicatie referitioare la nume, denumire, imagini, sigla, marca apartinatoare companiilor cu care SC. Novotech World Wide S.R.L. colaboreaza si nici in ce priveste numele, prenumele, datele bancare sau a altor date personale apartinatoare utilizatorilor clienti. Astfel, in privinta acestor date SC. Novotech World Wide S.R.L. intra in folosinta lor exclusiv prin incheierea de acorduri comerciale cu comerciantii care-si exprima in mod expres consimtamantul la inrolarea in aplicatia iSave, punand in mod consimtit la dispozitia SC. Novotech World Wide S.R.L. datele necesare pentru inrolarea in aplicatia iSave sau pentru promovarea comerciantului. In privinta datelor personale ale utilizatorilor clienti, acestea intra in folosinta aplicatiei iSave exclusiv la initiativa clientului care doreste a se inregistra in aplicatia iSave. In toate cazurile, aceste informatii sunt folostie exclusiv temporar pe durata pe care utilizatorul doreste a fi inrolat in aplicatia iSave.

Stergerea, derivarea sau nodificarea in orice mod a aplicatiei iSave sunt interzise in mod expres, iar modificarea, copierea, reutilizarea, publicarea, expoatarea, reutilizarea, utilizarea fisierelor, procesarea sau distribuirea in orice mod a continutului aplicatiei sunt, de asemenea interzise, cu exceptia situatia in care se primeste acordul expres, scris si prealabil de la SC. Novotech World Wide S.R.L.

Printe altele, orice utilizator care partajeaza, in orice mod, continut prin intermediul aplicatiei iSave declara ca isi asuma in mod expres ca este proprietarul acelui continut sau poseda orice alt drept care sa-i permita respectiva partajare, exonerand in totalitate SC. Novotech World Wide S.R.L. de orice responsabilitate cu privire la continutul si caracterul legal al informatiilor furnizate. Prin furnizarea informatiilor prin intermendiul aplcatiei iSave, utilizatorii autorizeaza in mod expres si gratuit SC. Novotech World Wide S.R.L. sa se foloseasca de aceste informatii, insa numai in scopul in care fucntioneaza aplicatia iSave asa cum acesta este mentionat in prezentii termeni si conditii.

Clauze privind nulitatea

In situatia in care o anumita clauza a acestor termeni si conditii este declarata nula prin aplicarea legii, nulitata va produce efecte exclusiv asupra acelei clauze nu si asupra celorlate clauze ale prezentului termeni si conditii. In astfel de situatie, intregul continut al acestor termeni si conditii cu exceptia clauzei anulate vor produce efecte.

Legea aplicabila

Relatia contractuala dintre SC. Novotech World Wide S.R.L. si utilizatori, comercianti si chiar terte persoane va fi guvernata legislatia romana, iar orice litigiu dintre acestia va fi solutionat de instantele civile conform competentei generale, materiale si teritoriale. In prealabil, litigiul sau orice neintelegeri dintre SC. Novotech World Wide S.R.L si comercianti, clienti, terte persoane se va rezolvarea sau se va incera rezolvarea acestuia in mod amiabil.

Ultima actualizare: 18.03.2021